Den nye valuta?

Bitcoin - Den nye valuta?


Blog \\ Bitcoin

Bitcoin vil uden tvivl være et af de mest brugte ord i 2018, hvor verdens befolkning i den grad er blevet opmærksomme på denne kryptovaluta. Pludselig taler alle om det, selv folk der endnu ikke ved hvad kryptovaluta er. Især på antallet af Google søgninger kan man se den store interesse.

Bitcoin har aldrig været så varmt et emne, som det er nu. Derfor er det også spændende at diskutere fremtiden for denne valuta og de andre kryptovaluta.


Hvad er bitcoin?


Helt banalt består bitcoin af en software med to unikke nøgler, der er koblet matematisk sammen. Den ene nøgle er privat, mens den anden nøgle er offentlig. De offentlige nøgler er tilgængelige for samtlige bitcoin-brugere. Her kan man se alle transaktioner, siden bitcoin blev opfundet tilbage i 2009. Det betyder også, at man får valideret ens sælger eller køber, således at der ikke opstår komplikationer ved en handel. Hvis person A overfører 3 bitcoin til person B, vil det altså være offentligt tilgængeligt for hele systemet, og det de overfører kaldes bitcoin.


Denne forklaring af en bitcoin indeholder blot det overordnede billede af det. Hos Rybkte & KO går vi en tand dybere i denne valuta og fortæller, hvordan du kan tjene penge på at investere i den og Blockchain teknologien bag. Vi hjælper dig til dørs, med hele processen. Fra start og til du efterfølgende kan vedligeholde og overvåge dine investeringer.


Hvorfor har bitcoin overhovedet værdi?


De fleste mennesker vil nok tænke over, hvorfor denne kryptovaluta overhovedet har en værdi. Hvis man skal forklare det lavpraktisk, er bitcoin designet til, at der aldrig vil være flere end 21.000.000 til rådighed. I øjeblikket har vi omkring 17.000.000 bitcoin i omløb, og værdien stammer i bund og grund fra den idé om, at den er noget værd. Hvis flere mennesker vil have bitcoin, stiger prisen på den, og omvendt hvis færre vil, falder den. Det er altså udbud/efterspørgsel, der driver udviklingen på prisen.


Blockchain og mining


For at forstå bitcoin som valuta, er det også vigtigt at få en grundlæggende forståelse for begreberne blockchain og mining. Blockchain fungerer som en regnskabsbog, som er en stor database, der løbende opdateres med nye data og distribueres ud til alle i systemet. Denne data indeholder alle transaktioner nogensinde, og de er således skrevet ind i blokke. Disse blokke skabes cirka hver 10. minut.


Der er naturligvis en længere forklaring ved blockchain, som Rybkte & KO også går i dybden med ved vores webinarer, kurser og møder. Det vil give dig en bedre forståelse af, hvad blockchain er, og hvordan det i praksis fungerer, så du er forberedt, inden du potentielt skal investere i kryptovaluta.


Mining er et andet utroligt spændende fænomen inden for bitcoin, som Rybtke & KO i den grad også er specialiserede i. Mining omfatter de klienter, der indskriver data i de her førnævnte blokke ved transaktioner. Hvad er incitamentet for disse brugere så ved “at mine” (som man kan kalde processen), ville mange så nok spørge sig selv om. Incitamentet findes i, at “mineren” vil få bitcoins som betaling for sin løste udregning. Derfor kan det være en ganske lukrativ forretning ved mining. Det er derfor også på denne måde, at nye Bitcoins distribueres.


Hvis du vil skabe forretning med mining og opnå en vedvarende forretning med digital valuta, kan vi hjælpe dig med etablering.


Hvordan ser fremtiden ud for kryptovaluta?


Det er svært at forudse fremtiden for Bitcoin og de andre kryptovalutaer, men hos Rybtke & KO har vi stor tiltro til denne form for valuta. Vi ser det som fremtidens betalingsmetode, da vi har med en global valuta at gøre. Man kan overføre penge til folk uden bankkonto, hvilket der er to millarder mennesker, der ikke har. Derudover kan du overføre penge uden svind. Der overføres løn på den sikreste måde, uden dine penge forsvinder. Det kunne være en gamechanger i lande med udbredt korruption.


Vi ser mange muligheder i kryptovaluta som den nye tids valuta, og vi anbefaler derfor alle til at joine revolutionen i dag. Vi hjælper dig godt i gang med at forstå, hvordan kryptovaluta fungerer. Vi fortæller om investeringsmulighederne i henholdsvis at købe valuta og holde dem til de stiger eller investere i teknologien bagved, nemlig mining. Vi arrangerer møder landet rundt og afholder også webinarer. Vi vil meget gerne høre fra dig! Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har den mindste interesse!