Bitcoin kurs

Bitcoin Kurs

Blog \\ Bitcoin

Bitcoins ligner fremtidens valuta, og i 2017 satte det for alvor sit aftryk blandt verdens befolkning med sin utrolig høje bitcoin kurs.

Det fremgår tydeligt, hvordan den nuværende bitcoin kurs har udviklet sig med astronomiske beløb. 13.800 USD er den seneste bitcoin kurs fra fjerde kvartal i 2017. Det fremgår ligeledes, at vi vidnede en tredobling i kursen fra tredje til fjerde kvartal i 2017.


Hvordan er vi nået dertil?


Den stigende bitcoin kurs kan skyldes mange forskellige faktorer, men blandt andet menneskelighedens transparens i forhold til digitalisering har en stor andel i det. Vi ser i dag, at folk er langt mere omstillingsparate i henhold til nye digitale tiltag. Bitcoin udstråler digitalisering i forhold til den lette betalingsmetode, som samtidigt er anonyme og utroligt sikre. Vores stigende interesse og lyst til at digitalisere en global valuta medvirker i den stigende bitcoin kurs.

 

Det faktum at nyheder og debatter er så let tilgængeligt for den almindelige borger at følge, gør det samtidigt lettere for os at kunne indsamle viden til eventuelt at investere. Mange synes, at bitcoin er en attraktiv måde at handle på, og ligeledes er mining også blevet populært.

Hos Rybtke lever vi af at hjælpe dig med at blive klar til bitcoin. Vi gør en dyd i at hjælpe dig på vej mod fremtiden, og vi sikrer dig, at du får etableret de nødvendige systemer. Det samme gør vi, hvis du har interesse i mining. Det også kan ende rigtig lukrativt, hvis du er klædt ordentligt på - Dét hjælper vi dig med!


Hvordan ser fremtidens bitcoin kurs ud?


Det vil på ingen måde undre os, hvis vi ser en bitcoin kurs stige i samme stil, som vi har set det i 2017. Det tyder utroligt meget på, at befolkningen vil efterspørge bitcoinen på samme niveau og hvis ikke højere i de fremtidige år. Specielt i takt med at man også ser flere eksempler på, hvordan bitcoin bruges som betaling for produkter eller sågar løn. I den danske ishockeyklub Rungsted Seier Capital oplever vi, at Nikolaj Rosenthal får sin fremtidige løn udbetalt i bitcoin. Ishockeyspilleren bliver den første sportsudøver i verden til at modtage aflønning i bitcoin. Klubben håber ligeledes at kunne tilbyde de resterende spillere samme løsning, omend det skulle vise sig at blive en succes. Det sender noget af et signal om, at man er klar til en fremtid med bitcoin og virtuel valuta. Og så endda i Danmark.


I byen Zug i Schweiz kan man betale skat med bitcoin. Det har været en mulighed siden 2016, og er det stadig dagen i dag.

Det er endnu et symbol på, at bitcoin kan fungere med succes i samfundet. Derfor mener vi i den grad, at man skal være forberedt på en stor fremtid med virtuel valuta. 

Ydermere anser flere eksperter, at flere, større verdensomspændende virksomheder vil begynde at modtage bitcoins i betaling senere i 2018. Her er blandt andet McDonald’s nævnt som en seriøs kandidat af Forbes Magazine.


Hos Rybtke rådgiver vi i bitcoin og mining, og vi hjælper dig på vej mod dine investeringer med at etablere de nødvendige systemer. Din sikkerhed er vigtig for os, og vi vil gøre dig parat til fremtiden med bitcoin. Du kan læse mere om os her. Du kan tilmelde dig vores introducerende møder og webinarer via samme link. I er også meget velkomne til at stille os spørgsmål, så skal vi nok hjælpe jer ganske uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig!


Vi glæder os til at høre fra dig!