Fremtidens Investering

Bitcoin → Fremtidens investering


Blog \\ Bitcoin

Man skal ikke have fulgt meget med for at vide, hvad den mest omtalte investering i 2017 var. Bitcoin var globalt set det næstmest søgte ord på Google og af god grund. En kryptovaluta som gennem de sidste 9 år er steget så ekseptionelt, at det nu mere og mere ligner starten på fremtidens økonomiske omdrejningspunkt.

Kryptovaluta der er kommet for at blive


Bitcoin er defineret som et digitalt betalingssystem i form af elektronisk valuta, som står i alternativ til de fysiske pengemidler vi ellers kender. Herudover bruges det også som opbevaring af værdi. Selvom Bitcoin endnu ikke er så bredt ud i som godkendt betalingsmiddel, er det stadig verdens mest kendte kryptovaluta.


Siden sin fødsel tilbage i 2008 er Bitcoin steget så meget, at man næsten ikke kan tro sine egne øjne. Således havde Bitcoin i sin opstart en værdi af 0,003 cent for ét Bitcoin. Dvs. at man skulle have 10.000 Bitcoins for at opnå værdien af 30 dollars. Der går faktisk en historie på, at en mand ved navn Hanyecz tilbage i 2010 brugte Bitcoins i købet af to pizzaer. Han valgte at betale for pizzaen i Bitcoins, hvilket netop bundede ud i en betaling på 10.000 Bitcoins. Havde han ventede med at købe pizzaen, vil hans Bitcoins i dag have haft en værdi på mere end 20 millioner dollars.


Alene i 2017 steg Bitcoin kursen mere end 1.000%, og mange tænker, om denne udvikling dog kan fortsætte. Bitcoin har både vist udsving i en positiv og negativ retning, men tallene snakker for sig selv. Mange eksperter mener, at Bitcoin er svaret, som vil gøre op med den form for valuta, vi hidtil har kendt til. Om det er Bitcoin eller en anden kryptovaluta som dominerer i fremtiden, kan ingen fastlægge. Dog er én ting sikker, og det er at udviklingen ikke lyver. Som verdenssamfund bliver vi mennesker mere og mere digitaliseret, da digitalisering sparer os en masse tid. Teknologi er blevet et synonym for effektivitet. Derfor understreger udviklingen også, hvorledes kryptovaluta i højere grad er fremtidens investering, hvor handel med kontanter og de mange tilhørende gebyrer læner sig op ad en fortid.


Hvordan fungerer Bitcoin?


Når du i dag betaler for en vare på nettet, bruger man i dag typisk sit kreditkort. Noget der normalt sker over plastikkortet eller mobilen. Herved opstår der en mellemmand mellem dig og dem, som du køber den pågældende vare af i form af selve overførslen. En mellemmand som består af et pengeinstitut, der agerer pengebeholdning. Men er det nu også den mest effektive måde?


Vi befinder os i dag i den teknologiske højalder, hvor udveksling af oplysninger computere imellem kan ske på ingen tid, og uden det koster. Her gør Bitcoin op med den traditionelle tankegang, hvor mellemmænd i form af baker skal godkende transaktioner, som også består af gebyrer på gebyrer.


Bitcoin fungerer på den måde, at de netop giver muligheden for at bruge en virtuel valuta transaktion i stedet, som går uden om hele mellemledet. Bitcoin er en decentral investeringsplatform, hvilket vil sige, at der ingen central organisation, som styrer Bitcoin. Det betyder samtidig, at det heller ikke kan blive lukket ned for. Overordnet set gør det, at du som forbruger bl.a. både vil undgå de gebyrer og ventetid, som står i sammenhæng med pengeinstitutterne. Hermed opnår du en mere effektiv og brugervenlig handel.


Bedre investering end nogensinde


Det er ikke nogen hemmelighed nu, at Bitcoin har været en af de absolutte største investeringer i nyere tid. I udgangen af 2017 havde Bitcoin en værdi tæt på 100.000 kr., og med historien bag sig ser det overordnet set kun ud til at stige. Derfor er der rigtig mange der kan ærgre sig over, de ikke tog med på eventyret fra start af.


Nogen vil endda mene, at det i dag er for sent at investere i Bitcoins med en for høj kurs. Omvendt er der ingen, der kan vide, hvornår det skulle blive en for dyr investering. For med lige netop Bitcoins har historien kun talt for en ekseptionel stigning i kursen. En stigning som derfor fortsat vil kunne stige i samme grad fremover. Ingen ved det, men netop af denne grund er det fortsat interessant at spekulere i.


Her er de bedste råd til dig at tilmelde dig et af vores informationsmøder eller webinars. Herved kan du holde dig up to date og informeret om Bitcoins seneste udvikling samt anden kryptovaluta. Alle kan være med - om man er aktie fantast eller nybegynder. Vores mål er at give den bedste rådgivning inden for investeringen i Bitcoins.


Hvordan finder jeg rundt i det hele, og hvad skal jeg passe på?


Ja, det hele lyder næsten for godt til at være sandt, men gang på gang har Bitcoin kursen chokeret markedet med sine tårnhøje stigninger. Så hvordan kommer man i gang?

Det kan godt være lidt en mundfuld at kaste sig ud i med det samme, især når det handler om en stor investering. Derfor har vi gjort det til vores levevej at hjælpe dig på vej, og om hvad man skal passe på. For der er selvfølgelig visse ting man skal være opmærksom på, da Bitcoins har den form, det nu en gang har.


Skal du i gang med at lave en investering i Bitcoins, har du både muligheden for at handle på udenlandske børser såvel som danske vekselerer. Især danske vekselerer som f.eks. 123bitcoin.dk er et sted, hvor en del danskere køber Bitcoins. Her vil vi stå til rådighed med rådgivning og den nødvendige information, der skal til. På den måde er du bedst muligt rustet, når du kaster dig ud i Bitcoin-eventyret. Tag kontakt til os her, og vi tager en snak om de mange muligheder.